Захвалнице за најбоље лаборанте и медицинске раднике

Поводом Светског дана медицинских сестара, председник општине Врбас Предраг Ројевић обишао је данас Геронтолошки центар Врбас, Општу болницу Врбас и Дом здравља „Вељко Влаховић“ и у сусрету са медицинских радницима још једном јавно изразио захвалност и поштовање за свакодневни напор ових људи у борби против пандемије.

У Геронтолошком центру председник општине је у кратком разговору са штићеницима и директорком Радмилом Мусић изразио наду да ће пандемија ускоро проћи, и одао признање за успешно чување здравља најстарије популације током више од годину дана борбе са COVID 19. Сусрет у ГЦ био је и прилика за честитке пооводом славе установе, као и за уручење захвалница вредним радницима.

У Општој болници Врбас Ројевић је уручио захвалнице медицинским сестрама и особљу који се налазе у COVID тиму. „Желим да се захвалим свима који су учествовали у овој борби са вирусом корона. Хвала на пожртвованости и посвећеном раду“, рекао је Ројевић приликом уручивања захвалница.

Уз захвалност што су у локалној самоуправи препознали њихову посвећеност у раду, председника општине Предрага Ројевића дочекали су и запослени у Дому здравља „Вељко Влаховић“. Велики терет током пандемије, поред бројних здравствених радника, поднели су и лаборанти који су спровели на хиљаде и хиљаде анализа крви.

„Захваљујем се младом руководству општине Врбас, које је препознало наш посвећени рад. У COVID тиму лабораната је нас 12, и сви смо осим једне особе били заражени вирусом корона. Служба је била дежурна 24 сата, а десило се и то да је у јеку епидемије, нас овде било само четворо, а имали смо и по 250 пацијената. Наставили смо са радом без слободног дана. Овом приликом желим да се захвалим Меланији Сабо, која ових дана одлази у пензију, а која је увек била уз нас, подржавала нас и помагала колико је могла, иако није у овом тиму за корону. Пре свега ценила је наш рад и одржавала добре међуљудске односе“, рекла је Нада Мијатовић, главна сестра лаборант.

У име свих запослених у ДЗ „Вељко Влаховић“ захвалио се и Миљан Мићуновић, главни техничар у овој здравственој установи. „Хвала на подршци локалној самоуправи, а овом приликом морам истаћи изузетан рад свих запослених, посебно запослених у нашој лабораторији“, рекао је Мићуновић.

https://www.vrbas.net/info/7766-medicinske-sestre-laboranti

Sadržaj internet portala VRBAS.net može biti pregledan i štampan a dokumenta distribuirana i korišćena samo zbog ličnog informisanja i nekomercijalnog korišćenja. Sadržaj koji je naznačen za javnu upotrebu može biti korišćen u javnim komunikacijama ukoliko se navede izvor informacija, odnosno Internet portal opštine Vrbas – VRBAS.net, i samo uz saglasnost nosilaca autorskih prava.