VrbasNet/ Активности у данима епидемије

понедељак, 13. април 2020.

„Током викенда у Општој болници Врбас завршено је асфалтирање новог прилаза Одељењу за дијализу, којим се обезбеђује безбедан приступ овом делу установе. То је веома важно у данима епидемије када се посебна пажња мора усмерити у заштиту особа са хроничним болестима. Идеја о новом, безбедном прилазу постојала је дуже времена и нове околности навеле су нас да делујемо одмах. Радове је по убрзаној процедури организовала општина Врбас, а извела фирма ‘Екстра ауто’ из Врбаса, још једном показујући солидарност са градом у којем послује“, рекао је Милан Глушац, командант Штаба за ванредне ситуације општине Врбас. Такође, Глушац је саопштио да у Општој болници Врбас тренутно трају и радови у оквиру прве фазе реконструкције објекта, вредни 100 милиона динара, које финансира Влада Републике Србије кроз активности Канцеларије за јавна улагања.

Волонтери Штаба за ванредне ситуације општине Врбас наставили су и данас са поделом пакета свим пензионерима са примањима мањим од 30.000 динара и социјално угроженим породицама. Претходних дана дистрибуирано је више од пола од укупно 6.000 припремљених пакета, а већ данас у Центру за физичку културну „Драго Јововић“ наставља се прикупљање разних прехрамбених производа за паковање додатних пакета помоћи.

https://www.vrbas.net/info/7245-stab-za-vanredne-situacije-mere-xiii

Sadržaj internet portala VRBAS.net može biti pregledan i štampan a dokumenta distribuirana i korišćena samo zbog ličnog informisanja i nekomercijalnog korišćenja. Sadržaj koji je naznačen za javnu upotrebu može biti korišćen u javnim komunikacijama ukoliko se navede izvor informacija, odnosno Internet portal opštine Vrbas – VRBAS.net, i samo uz saglasnost nosilaca autorskih prava.