Црвени крст Врбас даровао породиље у ОБВ

Данас је Породилиште Опште болнице Врбас посетила Снежана Јововић, стручни сарадник Црвеног крста Врбас, обрадовавши породиље са беби пакетима.

“Традицију даривања беба рођених у току трајања Недеље Црвеног крста 8-15.маја, а захваљујући подршци Црвеног крста Војводине, проширили смо и на акцију даривања беба које се роде почетком године. С обзиром на то да је у то време ове године Породилиште било у фази реконструкције – активност смо само мало пролонгирали, али просто мислимо да је сваки дан добра прилика за указивање пажње и даривање. –  рекла је Снежана Јововић том приликом, а др Зорица Ристић, начелница Службе за гинекологију и акушерство са неонатологијом је додала:

„Част ми је, а и задовољство да се захвалим представницама Црвеног крста које су нас посетитиле донирале беби пакете бебама, односно породиљама. То није први пут, заправо сваке године Црвени крст Врбас у више наврата посети Породилиште и обрадује породиље са пакетима. Сваки пут ти пакети садрже вредне потрепштине које су неопходне за новорођенче, а знамо да је свако помоћ добро дошла, те се и у име породиља још једном захваљујем.“