Дан општине Врбас: Октобарску награду добили и лекари Опште болнице Врбас

Милан Глушац, председник општине Врбас и председник Комисије за доделу награде, истакао је да ове године Комисија имала тежак задатак при избору најбољих, али да њихова имена, каријере и значај не остављају места никаквим недоумицама.

„Почастован сам што могу да саопштим овогодишње добитнике који су својим радом, способношћу, марљивошћу, храброшћу и хуманошћу учинили много за све нас. Искрено се надам да ће награде које данас додељујемо бити допринос укупном раду и стваралаштву наших добитника. Верујем да ће вредност, ентузијазам у овом свечаном тренутку у којем их награђујемо највишим признањем општине Врбас, подстицајно деловати, пре свега на младе, како би и они сутра били на понос својим породицама, општини и нашој земљи“, рекао је Глушац. 

Ове године издвојили су се хирург доктор Небојша Перић и анестезиолог доктор Вида Волић Зундановић из Опште болнице Врбас, затим Јован Елезовић, прослављени спортиста, олимпијски и светски шампион, проф. др Радован Пејановић, редовни професор Пољопривредног факултета у Новом Саду, као и Фестивал поезије младих Врбас, културна манифестација стара пола века.

http://www.vrbas.net/info/6348-dan-opstine-vrbas-2018