13. Светски Конгрес перинаталне медицине

Одржаће се од 26. до 29. октобра 2017. године у Београду.

Конгрес оваквог значаја и димензија веома ретко имамо прилику да угостимо у региону и то сматрамо јединственом шансом за ову генерацију перинатолога, гинеколога, неонатолога и педијатара из свих регионалних земаља.

Очекујемо преко 3000 учесника из целог света, и преко 200 реномираних предавача.

Конгрес ће окупити професионалце из свих повезаних области; перинатологије, неонатологије, опстетрике, педијатрије, перинаталне патологије, педијатријске хирургије, педијатријске кардиологије, као и генетичаре из целог света.

Светски конгрес перинаталне медицине ће, кроз модерне и интерактивне презентационе форме, као и посебан акценат на регионалним темама и перинаталним проблемима земаља у развоју, бити одлична могућност за учење, учествовање и умрежавање свих који су у самом врху својих области изучавања.

Научни програм ће Вам обезбедити најновија достигнућа из области перинаталне медицине. На бази одлука Научног комитета, информисаћемо Вас о свим темама које ће бити укључене у научни програм Конгреса (прелиминарни програм ). Уз Вашу помоћ и вредан допринос, сигурни смо да ће квалитет дискусија бити на високом нивоу.

Имајући на уму значај Конгреса, и могућност да колеге из регије добију могућност да узму учешће на светском конгресу који се одиграва у њиховом региону, Организациони одбор је одобрио попуст од 50 % на све типове котизација за колеге из региона, као и додатне попусте уколико се из једне установе пријављује већи број учесника.

Смештен у срцу Европе, Београд је отворен за све европске и светске нације, и директно је повезан са преко 60 главних дестинација целе Европе. Конгрес ће се одржати у Сава Центру, једном од највећих конгресних центара југоисточне Европе.

За више информација посетите www.wcpm2017.com, или контактирајте Секретаријат Конгреса на office1@wcpm-2017.com

У име Организационог одбора, унапред се радујемо сусрету у Београду, крајем октобра.

Проф. др Милан Станојевић

Председник WAMP, и потпредседник 13. WCPM

Проф. др Александар Љубић

Председник 13. WCPM

Почасни председник Конгреса – Проф. др сц. Асим Курјак (Хрватска)

Председник научног одбора- Проф. др сц. Ерик Салинг (Немачка)

Потпредседници научног одбора – Проф. др Цихат Сен (Турска), Проф. др Франк Червенак (УСА), Проф. др сц. Марина Дегтирева (Русија)

Позивно писмо