„Бебама с љубављу“

На пригодној свечаности поводом поделе поклона који су сакупљени у овогодишњој акцији „Бебама с љубављу“ Опште болнице Врбас, госте је поздравила др Зорица Ристић, начелница Гинекологије нагласивши да јој је посебно драго што болница спроводи акцију у континуитету већ осму годину. Такође се захвалила свим донаторима који подржавају акцију даривања прворођених беба из године у годину, и пожелела је да година пред нама, буде година беба и повећаног наталитета.

Прворођену девојчицу Владану локална самоуправа је даривала је са поклон честитком од 80.000 динара, коју је је породиљи Биљани Цамовић уручио председник општине Врбас Милан Глушац. Он је такође искористио прилику и да поздрави новог ВД директора ОБВ др Милана Попова и сараднике.

Већ по традицији Општа болница Врбас је другорођеној беби, девојчици Теодори обезбедила дечја колица, док су СЗР „Сања“ – Сања и Жељко Кнежевић даровали више комплета постељине за креветац. Апотека Јанковић обогатила је пакете са неопходним ситницама за бебе, а цвећара „Краљица“ – Љиљана и Милан Огњановић припремили су несвакидашње беби балон аранжмане.

Као и сваке године компанија Карнекс из Врбаса и Супермиx плус, доо из Куцуре даровали су пакет производа, односно ваучер у вредности од по 5000 динара за економски најугроженије породице које су добиле принову у времену од Нове године до Божића.

Наравно, ту је и блиска сарадња са Црвеним крстом Врбас, уз чију помоћ су пакети за породиље као и сваке године, додатно обогаћени.