Апликација „Хало Беба – Ваш сапутник у родитељству“

Хало Беба – Ваш сапутник у родитељству

 

Апликација „Хало Беба – Ваш сапутник у родитељству“ је нови интерактивни водич за родитеље новорођених беба и мале деце.

Апликација је поникла из омиљеног телефонског саветовалишта „Хало Беба“ које сваког месеца родитељима пружи преко 12.000 поузданих стручних савета у свако доба дана, 7 дана у недељи.

Апликација ће Вас брзо и лако упутити на интерактивне садржаје који пружају информације о рођењу и развоју детета, новим родитељским улогама, подстицању развоја кроз игру и интеракцију од првог дана живота. Путем апликације такође можете активно да пратите развој и раст свог детета у различитим развојним фазама.

Било да сте мама или тата, помоћу апликације можете организовати календар вакцинација и лекарских прегледа за своје дете, пратити бебу или дете уз карте раста и дневник развоја, добијати подсетнике и смернице у односу на узраст и унете податке.

Путем апликације можете сазнати све о актуелним препорукама о дојењу, правилној исхрани, здравим и стимулативним дневним рутинама, као и подстицајним родитељским праксама за добробит целе породице.

Ослањајући се на истраживања раног развоја, апликација Вас води кроз узбудљиве и незаборавне дане родитељства:

– Игра и учење
– Здравље и нега
– Дојење и исхрана
– Безбедност и заштита
– Подстицајно родитељство
– Кутак за родитеље

„Хало Беба“ апликација је сапутник сваког родитеља у родитељству, као и детету у одрастању.

Пратите развој свог детета и уживајте у родитељству са „Хало Беба“ апликацијом!

Препорука Министарства здравља

Хало Беба – Ваш сапутник у родитељству