ПОСЕБНО ПРИЗНАЊЕ ОПШТОЈ БОЛНИЦИ ВРБАС

ПОСЕБНО ПРИЗНАЊЕ ОПШТОЈ БОЛНИЦИ ВРБАС ЗА ИЗУЗЕТНО ПОЖРТВОВАЊЕ, ПОСВЕЋЕНОСТ И ДОПРИНОС У БОРБИ ПРОТИВ COVID-А 19

 

ПОВОДОМ 20 0КТОБРА – ДАНА ОПШТИНЕ ВРБАС, ОПШТИНСКО ВЕЋЕ ОПШТИНЕ ВРБАС ЈЕ НА СЕДНИЦИ ОДРЖАНОЈ 14. ОКТОБРА 2020. ГОДИНЕ, ДОНЕЛО ОДЛУКУ ДА СЕ ОПШТОЈ БОЛНИЦИ ВРБАС ДОДЕЛИ ПОСЕБНО ПРИЗНАЊЕ У БОРБИ ПРОТИВ COVID-А 19.

 

ЗАХВАЉУЈЕМ СЕ У ИМЕ ЗАПОСЛЕНИХ У ОПШТОЈ БОЛНИЦИ ВРБАС ОПШТИНСКОМ ВЕЋУ ОПШТИНЕ ВРБАС НА ДОДЕЛИ ПОСЕБНОГ ПРИЗНАЊА ОПШТОЈ БОЛНИЦИ ВРБАС ЗА ИЗУЗЕТНО ПОРЖТВОВАЊЕ, ПОСВЕЋЕНОСТ И ДОПРИНОС У БОРБИ ПРОТИВ COVID -A 19.

ПАНДЕМИЈА ИЗАЗВАНА KОРОНА ВИРУСОМ COVID-19 ЈЕ КОМПЛЕТНО ЗДРАВСТВО У РЕПУБЛИЦИ СРБИЈИ СТАВИЛА У ПОСЕБАН РЕЖИМ РАДА И ОД ЗАПОСЛЕНИХ У ОПШТОЈ БОЛНИЦИ ВРБАС ЗАТРАЖИЛА ДОДАТНО АНГАЖОВАЊЕ И НАПОР У РАДУ.

ОТЕЖАВАЈУЋА ОКОЛНОСТ У НАШОЈ БОЛНИЦИ ЈЕ, ШТО ПОРЕД БОРБЕ У СУЗБИЈАЊУ НА ШИРЕЊУ КОРОНА ВИРУСА COVID-19 И ЛЕЧЕЊА ЗАРАЖЕНИХ, СУ У ТОКУ И РАДОВИ НА РЕКОНСТРУКЦИЈИ У САМОЈ БОЛНИЦИ, ТАКО ДА СУ УСЛОВИ РАДА И ФУНКЦИОНИСАЊА ЛИМИТИРАНИ.

ИСКОРИСТИЋУ ПРИЛИКУ ДА СЕ ЗАХВАЛИМ СУГРАЂАНИМА, ОДНОСНО КОРИСНИЦИМА НАШИХ УСЛУГА, НА РАЗУМЕВАЊУ И ПРУЖАЊУ ПОДРШКЕ У ОВОЈ БОРБИ. ПОСЕБНО БИХ ИСТАКАО ДОБРУ ДОСАДАШЊУ ПЕРМАНЕНТНУ САРАДЊУ ОПШТИНСКЕ УПРАВЕ (НА ЧЕЛУ СА ПРЕДСЕДНИКОМ ОПШТИНЕ И ЊЕГОВИМ ЗАМЕНИКОМ) СА МЕНАНЏМЕНТОМ ОПШТЕ БОЛНИЦЕ ВРБАС.

ОВО ПРИЗНАЊЕ НАС МОТИВИШЕ ДА НАСТАВИМО ЈОШ ИНТЕНЗИВНИЈЕ ДА СЕ БОРИМО СА COVIDOM–19 И ДА ПРУЖАМО ОСТАЛЕ ЗДРАВСТВЕНЕ УСЛУГЕ НАШИМ КОРИСНИЦИМА. ЗАХВАЉУЈЕМ СЕ У ЛИЧНО ИМЕ СВИМ ЗАПОСЛЕНИМА У ОПШТОЈ БОЛНИЦИ ВРБАС НA ДОСАДАШЊОЈ ИЗУЗЕТНОЈ САРАДЊИ, ПОСВЕЋЕНОСТИ И ХУМАНОСТИ КОЈУ НЕСЕБИЧНО ПРУЖАЈУ НАШИМ ПАЦИЈЕНТИМА.

 

                                                                                    ДИРЕКТОР ОБ ВРБАС

                                                                                    ПОПОВ ДР МИЛАН

                                   

 

ПОСЕБНО ПРИЗНАЊЕ ОБ ВРБАС