Vrbas.net: „Комуналац“ поклонио клима уређај Општој болници

среда, 17. јун 2020.

Два дана након донације Дому здравља „Вељко Влаховић“, Јавно комунално предузеће „Комуналац“ предало је данас нову донацију, овога пута Општој болници Врбас. Одељење гинекологије и акушерства добило је клима уређај, који ће ускоро бити у употреби у операционој сали Породилишта.

Донацију су предали Синиша Адамовић и Игор Шкундрић, челни људи „Комуналца“. „Наше предузеће део средстава опредељује и за ове намене и радо позитивно одговарамо на молбе здравствених установа да им помогнемо. Ванредно стање нас је спречило да то урадимо и раније, али ни сада није касно“, рекао је Игор Шкундрић, извршни директор ЈКП.

У име ОБВ на поклону се захвалио Миодраг Шошкић, помоћник директора за правне послове, који је истакао да добра сарадња Опште болнице и „Комуналца“ траје у континуитету, од даривања беба које се прве роде на почетку календарске године, до појединачног опремања од ког користи увек има и особље болнице и пацијенти. И др Милица Вушуровић захвалила је менаџменту јавног комуналног предузећа на подршци Одељењу гинекологије и акушерства, истичући да ће вредна донација олакшати рад здравствених радника, као и боравак породиља и беба у болници.

https://www.vrbas.net/info/7344-komunalac-obv-klima

Sadržaj internet portala VRBAS.net može biti pregledan i štampan a dokumenta distribuirana i korišćena samo zbog ličnog informisanja i nekomercijalnog korišćenja. Sadržaj koji je naznačen za javnu upotrebu može biti korišćen u javnim komunikacijama ukoliko se navede izvor informacija, odnosno Internet portal opštine Vrbas – VRBAS.net, i samo uz saglasnost nosilaca autorskih prava.