Одлична сарадња Опште болнице и Дома здравља

За само осам сати колико су јуче трајали бесплатни здравствени прегледи, које широм Србије организује Министарство здравља Владе Србије, у Дому здравља „Вељко Влаховић“ чак 104 пацијента обавила су опште и ЕКГ прегледе, а 125 пацијената ултразвучни преглед абдомена, уролошке и гинеколошке прегледе, саопштено је након акције коју су извели лекари и медицинско особље Опште болнице Врбас и ДЗ „Вељко Влаховић“.

Похвалу за добар и тимски рад они су добили од проф. др Берислава Векића, државног секретара у Министарству здравља, који је јуче посетио акцију „Отворених врата“ у Врбасу.

„Пре месец дана имали смо превентивне прегледе из домена кардиологије, сада се врше уролошки и гинеколошки прегледи, као и ултразвучни прегледи абдомена. Радимо на популаризацији превентивних прегледа који се могу обавити и без здравствених књижица, јер нам је жеља да далеко више уложимо у превенцију. Утисци из Врбаса су веома добри и тимски рад две здравствене установе је очигледан“, рекао је проф. др Векић.

http://www.vrbas.net/info/5719-obv-dz-otvorena-vrata

Sadržaj internet portala VRBAS.net može biti pregledan i štampan a dokumenta distribuirana i korišćena samo zbog ličnog informisanja i nekomercijalnog korišćenja. Sadržaj koji je naznačen za javnu upotrebu može biti korišćen u javnim komunikacijama ukoliko se navede izvor informacija, odnosno Internet portal opštine Vrbas – VRBAS.net, i samo uz saglasnost nosilaca autorskih prava.

http://www.vrbas.net/info/5719-obv-dz-otvorena-vrata